Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *

Cari Blog Ini

Belangrijk Radertje In Olympische Mediamachine Komt Uit Luik

Evs, een belangrijk onderdeel van de Olympische Mediamachine, komt uit Luik

De Luikse videobedrijf levert essentiƫle diensten voor de Olympische Spelen

Het Luikse videobedrijf EVS speelt een cruciale rol in de Olympische mediamachine. Het bedrijf levert een breed scala aan diensten, waaronder live-videoproductie, -distributie en -archivering. Met zijn geavanceerde technologie en expertise helpt EVS ervoor te zorgen dat de Olympische Spelen over de hele wereld vloeiend en van hoge kwaliteit worden uitgezonden.

De rol van EVS bij de Olympische Spelen

EVS is al meer dan 20 jaar betrokken bij de Olympische Spelen. Het bedrijf levert een breed scala aan diensten die essentieel zijn voor de soepele werking van de Spelen, waaronder:

  • Live-videoproductie: EVS levert de apparatuur en expertise voor het produceren van live-videofeeds van de Olympische Spelen. Dit omvat het vastleggen, schakelen en mixen van beelden van meerdere camera's om een naadloze uitzending te creĆ«ren.
  • Distributie: EVS levert de infrastructuur voor het distribueren van live-videofeeds naar omroepen over de hele wereld. Dit omvat het gebruik van satelliet-, kabel- en internettechnologie om ervoor te zorgen dat de beelden tijdig en betrouwbaar worden afgeleverd.
  • Archief: EVS archiveert alle live-videofeeds van de Olympische Spelen. Dit archief is van onschatbare waarde voor omroepen, atleten en historici, omdat het een blijvende registratie biedt van een van 's werelds belangrijkste sportevenementen.

De impact van EVS op de Olympische Spelen

De bijdragen van EVS aan de Olympische Spelen zijn van onschatbare waarde. Het bedrijf helpt ervoor te zorgen dat de Spelen over de hele wereld vloeiend en van hoge kwaliteit worden uitgezonden. De diensten van EVS verrijken de ervaring van toeschouwers en maken het voor hen mogelijk om van het evenement te genieten ongeacht waar ze zich bevinden.

De betrokkenheid van EVS bij de Olympische Spelen is een bewijs van de expertise en het engagement van het bedrijf om wereldwijde evenementen van hoge kwaliteit te leveren. Het bedrijf speelt een cruciale rol bij het vastleggen en delen van de Olympische ervaring, en zijn werk helpt ervoor te zorgen dat de Spelen een bron van inspiratie en vreugde blijven voor toekomstige generaties.


Komentar